Premium alırken dikkat edilmesi gerekenler

Premium alırken dikkat etmemiz bazı kurallar vardır. Bu kurallara uymak her daim yararınıza olacaktır.

Öncelik olarak dosya paylaşım sitelerinde Reseller (Bayi) alanında resmi bayilerin listesi yer alır. Bu bayilerden ürün alımı yapmak en güvenli olan yollardan biridir.

Öncelikle her dosya paylaşım sitesinin kendi içerisinde çeşitli kuralları vardır. Bu kurallardan en belirgin olanı örnek vermek gerekirse; premium hesabınızı aynı anda 2 farklı yerde kullanamazsınız. Örnek iş yerinde dosya indirmesi yada yüklemesi yapıyorsunuz ve işlem devam ediyor. Aynı işlemi aynı anda evdeki bilgisayarınızda yapmanız durumunda hesabınız bloke olacaktır.

Günümüzde birçok dosya paylaşım sitesi günlük yada aylık bazda kota uygulmaktadır. Örnek aylık 300 gb indirebilirsiniz, günlük 25 gb indirebilirsiniz gibi. Eğer bu konulara vakıf değilseniz, premium almadan önce ürün hakkında detaylı bilgi talep ediniz. Dukea Bilişim olarak mağazamızda yer alan tüm ürünlerde kota yada benzeri bilgiler yer almaktadır.

Kiralık Premium Hesap
Kesinlikle uzak durmanız gereken hesap türüdür. Örneğin çalıntı kredi kartı ile alınmış olabilir, hesap hack edilmiş olabilir veya bir bayi bu hizmeti veriyor olabilir ki bu kesinlikle yasaktır. Kiralık hesapları kabaca kaç kişinin kullandığını kestirmek mümkün değildir. Herkesin ne indirdiğinide bilmek mümkün olmamaktadır. Örnek siz, ucuz diye kiralık hesap satın aldınız ve duvar kağıtları indirmek istiyorsunuz ancak kiralama yapan diğer kullanıcılardan biri sürekli takip altında olan müstehcen bir video indiriyor. Bu durumda ilgili kiralık hesap takip altına alınır ve kullanan kişiler hakkında soruşturma yapılır. Soruşturmayı yerel yada ulusal kurumlar yapmaktadır.

Aynı şekilde çalıntı kredi kartı, hack edilmiş hesaplardada bu risk fazlası ile mevcuttur. Eğer kiralık hesap kullanıyorsanız bilmeniz gereken risk altındasınız ve suça ortak olmuş oluyorsunuz.

Bayilerin Ürün Teslim Şekli
Bayiler ürünleri kod şeklinde teslim etmektedir. Bayi mail adresi ve şifre vererek size premium hesap temin ediyorsa kabul etmeyiniz. Premium hesaplarda her daim mail ve şifre gibi olguları siz belirlersiniz. ihtiyaç olması halinde premium kod alarak hesabınıza tanım edebilirsiniz.

Hesap Güvenliği ve Hostların Kuralları
Kullanmış olduğunuz hesabın güvenliği tamamen sizin kontrolünüzdedir. Bu nedenle güncel işletim sistemi ve güncel antivirüs programı kullanmaya özen gösteriniz. Her hostun kendi içerisinde kuralları vardır lütfen bu kuralları suistimal etmeyiniz. Zira kuralların suistimal edilmesi durumunda hesabınız askıya alınacak ve hak talep edemeyeceksiniz. Örnek olarak hostların katı olduğu kurallar;

  • Hesap paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu gibi hizmetler kişiye özel olup hesap, link paylaşımı yasaktır
  • Premium hizmetini proxy, vpn yada türevi ip değiştirme methodları ile kullanmak yasaktır
  • Premium hizmetini server gibi yüksek kapasiteli alanlarda kullanmak yasaktır

Bu kuralları ihlal etmeniz durumunda hesabınız askıya alınacaktır. Örnek olarak 3 aylık bir hesap aldınız ve 45. günde proxy yada türevi bir bağlantı ile bu hizmeti kullandınız. Filehost bunu fark eder etmez hesabınızı açılmamak üzere kapatacaktır. Bu nedenle üyeliğini aldığınız hostların kurallarını mutlak suret ile okuyunuz veya bayiden bilgi alınız.
Bayilere soru sormaktan çekinmeyiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir